Foreningen Papaya

Verdensmusik og Fair Trade varer med foreningen Papaya

Foreningen Papaya arrangerer koncerter med spændende verdensmusik. De sælger også Fair Trade varer ved koncerterne og forskellige andre arrangementer.

Bliv frivillig i foreningen Papaya - og med til koncerter, deltag i markeder og andre arrangementer, hvor vi sælger Fair Trade varer. Papayas formål er at arbejde for mellemmenneskelige relationer og at oplyse om internationale forhold. Det gør vi bl.a. gennem salg af fair trade varer rundt omkring i Nordjylland samt ved at arrangerere koncerter med verdensmusik på Huset i Aalborg.
 

Aktiviteter

Som frivillig vil du få mulighed for at deltage i arrangementer som julemarked i Huset, Høstmarked i Jerslev og Verdensmusikkoncerter i Huset, hvor vi opstiller boder med fair trade varer. Og som noget nyt vil vi nu også tilbyde homeparties, hvor vi tager hjem til folk. Vi sælger bl.a. papirvarer, kurve, smykker, te, kaffe og legetøj.

Medlemsskab

Støt Papaya ved at blive medlem. Det koster kun 100,- om året. Som medlem vil du modtage vores nyhedsbreve, hvori du orienteres om aktuelle arrangementer. Har du derudover lyst til lejlighedsvis at hjælpe med salg af Fair Trade varer, så kontakt endelig Annemette og hør nærmere. Se herunder:

Kontakt:

Annemette Hansen

Tlf.: 98 21 33 13

E-mail: annemette.hansen@live.dk

Konto nr.: reg.nr. 7461 konto 4200443190

 

PAPAYA MUSIK PÅ FACEBOOK

Papaya Musik er nu gået på Facebook – som så mange andre. Find os på facebook.dk under Papaya Musik og del endelig siden med venner og bekendte.

På siden finder du oplysninger om kommende arrangementer m.v., og man kan selvfølgelig også angive det, hvis man synes godt om Papaya Musik osv. Som på alle mulige andre facebooksider.