Betterfelt.com

Betterfelt
Karlsbergvej 85
8940 Randers
Tlf.:+45 21 62 20 60

E-mail: sales@betterfelt.com
Hjemmeside: www.betterfelt.com
Facebook: facebook.com/betterfelt.com.dk/

Dansk design – nepalesisk håndværk
Alle produkter filtes efter dansk design på vores eget værksted i Kathmandu. Alle produkter tilstræber et funktionelt og enkelt skandinavisk design, af bæredygtige naturlige materialer.

Produkter
Uldsko og uldstøvler til inde- og udebrug i høj kvalitet. Unikke plaider i nuno-filt med second hand silkesarier fra Kathmandu. Kopholdere, kaffevarmere, bordskånere og æggevarmere. Kurve- og tæpper i høj kvalitet af fast håndfiltet lanolinholding uld. Julepynt, tørklæder, hatte og tasker.

Om os
Vi tror på at udvikling skal ske på kommercielle vilkår og tilføre reel indkomst og viden til udviklingslandet. Thomas Glerup, (tidligere medstifter af Glerups.dk), registrerede i 2007 et filteværksted i Nepals hovedstad Kathmandu, som et Private Ltd.
Den daglige leder er medejer og således samarbejdes der mellem producent og aftager om produktudvikling, kvalitetssikring, leveringssikkerhed, løn- og arbejdsforhold.

I dag beskæftiger betterfelt.com ca. 30 kvindelige medarbejdere i Kathmandu, fuld tid året rundt, til lønninger som matcher en nepalesisk mandlig håndværker. Der er tilknyttet en opsparing, 3 måneders oplæring og 3 måneders betalt barsel.
Derudover er det lykkedes at betale vore medarbejderes børns skolegang via vores fond Betterfelt Welfare Nepal.