København Ø

 
Svalerne Fair Trade og Genbrug
Århusgade 35
2100 København Ø

Mobil nr. 91 54 45 30

Åbningstider:
Mandag: 13.00-17.30
Tirsdag-Fredag: 11.00-17.30
Lørdage: 11.00-15.00

E-mail: svalerne@svalerne.dk
Hjemmeside: www.svalerne.dk
Facebook: facebook.com/Svalernes-Fair-Trade-og-Genbrugsbutik-290673847622233

 
STIL OG STEMNING
Dette er en Fair Trade butik, der fører alle de Fair Trade varer, du ser i magasiner, annoncer og på hjemmesiden.

I september 2007 overgik U-landsforeningen Svalernes traditionelle ulandsbutik på Østerbrogade i København til udelukkende at forhandle Fair Trade varer.

U-landsforeningen Svalerne blev stiftet i 1963 og bygger på et idegrundlag om "hjælp til selvhjælp", idet vi mener, at den største hjælp et menneske kan yde er at give et andet menneske noget at leve for, og ikke blot noget at leve af. Denne tanke hænger fint sammen med Fair Trade konceptet.

PRODUKTSORTIMENT Fair Trade Butik Svalerne har siden sin opstart undergået en større forvandling i forhold til varesortimentet på hylderne. Farverige halstørklæder, kurve, dørmåtter, træfigurer og punge deler hyldeplads med håndlavet brevpapir, musikinstrumenter, legetøj, keramik og konsumvarer som kaffe, te og chokolade. Fra loftet hænger farvestrålende hængekøjer samt uroer i forskellige former.

Nedenfor den smalle trappe, i kælderen, ligger en genbrugsafdeling med bl.a. service, bøger samt tøj i bunkevis og på bøjlerækker. Ved siden af butikken ligger hovedkontorets lokaler med kontor- og mødefaciliteter.

Kunderne findes i alle aldre. Lige fra børn, der skal finde en gave til deres mor eller søskende til de politisk bevidste forbrugere, som gerne giver lidt ekstra for varen, hvis den er Fair Trade. Overskuddet går til Svalernes arbejde i Sydindien og Bangladesh.

EVENTS OG ARRANGEMENTER Tjek vores kalender på www.svalerne.dk, og hold dig opdateret omkring de arrangementer og events, vi afholder og deltager i.