Nakskov

 
KONTAKT
Fair Trade Butik Lolland
Søndergade 17
4900 Nakskov
Tlf. 54 92 27 93

Åbningstider:
Hverdage: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-14

E-mail: fairtradelolland@gmail.com
Facebook: Facebook

STIL OG STEMNING Dette er en Fair Trade butik, der fører et individuelt udvalg af Fair Trade varer.
Forretningen Fair Trade Lolland åbnede 1. maj 2006, men har reelt eksisteret som ulandsbutik siden 1984. I 2006 skiftede vi navn og meldte os ind I FTDK, og det har vi ikke fortrudt.
Butikken drives af en gruppe på ca. 12 kvinder, der fordeler det frivillige arbejde mellem sig, og beslutninger træffes på et månedligt fællesmøde. I vores butik sælger vi kunsthåndværk fra den 3. verden, og formålet er selvfølgelig at hjælpe fattige mennesker i ulandene ved at købe og sælge deres varer efter Fair Trade principperne.

PRODUKTSORTIMENT Vi synes ikke, at man behøver at gå på kompromis med design og mode, blot fordi man gerne vil støtte Fair Trade tanken. Tværtimod synes vi, at kunsthåndværk fra den 3. verden ofte er langt smukkere end megen plastik fra den vestlige verden. Vi fører således varer fra følgende importører: Svalerne, Huset ved Havet, Kazuri, P.Bülow, Global Trade, Kuni, Aperitif, Silkevejen og El Puente.

EVENTS OG ARRANGEMENTER Bag forretningen står en forening, som ud over butiksdrift også laver forskellige arrangementer til støtte og oplysning om den 3. verden. Vi deltager gerne både i events, arrangeret af FTDK, og i lokale events, ligesom vi flere gange har holdt oplæg om Fair Trade tanken og vores butik i forskellige lokale foreninger. Endelig har vi hver måned en udstilling med en lokal kunstner.

Så vi synes, vi har en spændende butik med et stort udbud af gedigent kunsthåndværk fra den 3. verden! Kom en tur til Sydhavsøerne, og læg din vej forbi FAIR TRADE LOLLAND, som er placeret midt i Nakskov gågade, Søndergade 17.