Roskilde

 
KONTAKT
Fair Trade Butik Karibu Roskilde
Sct. Peders Stræde 1
4000 Roskilde
Tlf: 46 37 15 09

Hjemmeside: www.kariburoskilde.dk
Email: karibu@postkasse.net

Åbningstider:
Hverdage: 10.00-17.30
Lørdage: 10.00-15.00

 
PRODUKTSORTIMENT Fair Trade Butik Karibu Roskilde er en Fair Trade butik med brugskunst, smykker, musik, legetøj og meget mere fra Afrika, Asien og Latinamerika. Butikken har også en lille kaffebar med udsøgte Fair Trade kaffesorter, te og økologiske tørkager. Vi lægger vægt på design og kvalitet, og sortimentet bliver løbende opdateret.

STIL OG STEMNING Butikken blev startet i 1987 i Roskilde af Mellemfolkeligt Samvirke og lokale frivillige. I løbet af et par år voksede Karibu Roskilde til en regulær butik i byens centrum med almindelige daglige åbningstider.

EVENTS OG ARRANGEMENTER Udover salg i selve butikken deltager Karibu Roskildes kaffebar også i forskellige events og markeder. Butikken samarbejder bl.a. med Roskilde Teaterforening, Musicon, Roskilde Kommune og nationale Fair Trade events.
Har du tid og lyst til at være aktiv i Karibu Roskilde, så har vi ofte brug for flere hænder. Vi har ingen ansatte, så de frivillige klarer selv de mange forskellige opgaver i butikken. De fleste frivillige arbejder som butikspassere, men der er også brug for folk til andre opgaver.

Vi har et rigtigt godt fællesskab om Karibu Roskilde og nyder det sociale samvær, der følger med. Udover de praktiske opgaver med at få butikken til at køre, er der også invitationer til bl.a. sommer- og julefest, og en årlig studietur.
Læs mere om Fair Trade Butik Karibu Roskilde på www.kariburoskilde.dk

Tlf: 6440 0747
Mobil: 5099 2638