Vejle

 
KONTAKT
Fair Trade Butik Salam
Grønnegade 38
7100 Vejle
Tlf: 7572 5062

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

E-mail: butiksalam.vejle@get2net.dk
Facebook: facebook.com/fairtradebutiksalam

 
Dette er en Fair Trade butik, der fører alle de Fair Trade varer, du ser i magasiner, annoncer og på hjemmesiden.

STIL OG STEMNING Fair Trade Butik Salam har eksisteret siden 1992. Den drives af Foreningen Salam udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Butikken ligger i en sidegade til  gågaden.

PRODUKTSORTIMENT Butikken er en Fair Trade butik med brugskunst, smykker, strikvarer og  accessories, spil og musikinstrumenter, legetøj og meget mere fra Afrika, Asien og Latinamerika. Vi lægger vægt på design og kvalitet, og sortimentet bliver løbende opdateret.

Vi forhandler også en række Fair Trade fødevarer såsom kaffe, te, chokolade og enkelte andre specialiteter. Vi har fx friskristet fra mikroristeriet Ren Kaffe i Århus!

Alle varerne er fra 3. verdens lande importeret på Fair Trade vilkår af godkendte importører, primært danske importører som fx, Fairtradegruppen, Hammershus Fairtrade, Huset ved Havet, Chola og Pernille Bülow smykker (Ghana).samt varer fra enkelte udenlandske importører.

EVENTS OG ARRANGEMENTER Ved siden af butiksdriften afholder vi sociale og kulturelle aktiviteter og deltager i musikarrangementer og markedsdage m.m. ligesom vi gerne står til rådighed for lokale institutioner med oplysning om Fair Trade arbejde.

Vi kan altid bruge en hjælpende hånd, og du er meget velkommen til at henvende dig i butikken!