Pernille Bülow Jewellery

Pernille Bülow Jewellery

Brænderigænget 8
3740 Svaneke 
DANMARK

+45 56 49 66 72

Hjemmeside: www.pbjewellery.com

Facebook: facebook.com/Pernille-Bülow-Jewellery-325747994299835/

Fair Trade: unik sammensmeltning af skandinavisk design og afrikansk sjæl.

Bülow Jewellery er vores hjertebarn. Det er en unik blanding af Pernille Bülows smukke design og 40 ghanesiske kvinders traditionsrige produktion af glasperler. Et vaske ægte lykkeligt fair trade projekt.

Kvinderne i Ghana fremstiller perlerne af lokalt genbrugsglas fra gamle flasker, bilruder og andet affaldsglas, der smeltes om til de skønneste rustikke perler. Samarbejdet resulterer i smykker med både karakter, skønhed og en rigtig god historie om at gøre en forskel.

Kvinderne der deltager i projektet er alle udvalgt på baggrund af deres lave levestandard og det faktum, at de alle er enlige mødre. Det gør dem desværre til en af de mest udsatte grupper i den ghanesiske befolkning. Kvinderne har førhen tjent få penge på at producere og sælge perler og smykker på det ugentlige lokale marked.

Engagementet i vores fair trade projekt har nu givet kvinderne helt nye livsbetingelser. Smykke projektet er et samarbejde mellem de ghanesiske kvinder og Pernille Bülow A/S. Med en væsentlig højere dagsløn har kvinderne nu råd til at sende deres børn i skole og til at forbedre familiens leveforhold generelt, og derved skabe en ny fremtid for alle.

Pernille Bülow tager 2-3 gange årligt til Ghana for at følge op på projektet og lære kvinderne de nye design. Det er en flok fantastiske kvinder, som du også kan møde ved at klikke på "Your jewellery was made by", hvor alle kvinderne har deres egen personlige profil med tekst og billeder fra deres dagligdag.

Det har fra start været en vigtig del af projektet, at give kvinderne nogle færdigheder, så de også kan stå på egne forretningsmæssige ben uden dette fair trade projekt. Hvis det engang bliver nødvendigt. Smykkeprojektet startede derfor med, at kvinderne fik små micro-lån til at indkøbe værktøj til smykke-produktionen, og derved har hver kvinde oprettet sin egen lille selvstændige virksomhed.

Kvinderne har udviklet sig kolosalt i årenes løb. De er vokset med opgaven og har fået en helt ny selvtillid. De er selv begyndt at styre projektet lokalt, og stoltheden og glæden over at kunne sørge godt for deres familier er en helt fantastisk drivkraft for os alle.