Fair-Trade-in-Shops forhandlere

Her kan du finde din nærmeste Fair-Trade-in-Shops :

Aalborg - Fair to Wear - Nørregade 29

Det er muligt for andre butikker end FTD-godkendte butikker at indrette en Fair-Trade-in-shop, hvor  FTDs logo bruges. En Fair-Trade-in-shop er et område i en almindelig butik, hvor der kun præsenteres Fair-Trade-varer med en iøjnefaldende og markeret placering for at skille disse varer ud fra resten af butikkens sortiment.

 Der findes især to typer af Fair-Trade-in-shop:

 En almindelig butik kan tilbyde en leverandør, der er medlem af FTD, at bruge en del af butikkens område til en Fair-Trade-in-shop for at promovere Fair Trade varer. Her vil det være naturligt at markere området med FTDs logo, dog kun i kombination med leverandørens eget logo.

 En butik, der profilerer sig ved at tilbyde økologiske og/eller bæredygtige varer, kan indrette en Fair-Trade-in-shop inden for butikken. Udover at markere salgsområdet for Fair-Trade-varer må FTDs logo bruges på hjemmesiden og i vinduet, men må i dette tilfælde ikke stå alene og skal vises i sammenhæng med butikkens øvrige certifikater.

 Hvis butikken melder sig ind i FTD, vil butikken få mulighed for at præsentere sig på FTDs hjemmeside og derved have gavn af en fælles markedsføring.