Bestyrelsen

Morten Ledskov

Bibliotekar DB og studier på RUC, Samfundsvidenskabelig Basisuddannelse. Morten Ledskov er formand for Fair Trade Danmark og ejer af Hammershus Fairtrade. Virksomheden beskæftiger ca. 600 mennesker i Vestafrika og sælger Fair Trade produkter til 700 butikker i Europa. Morten har 20 års ledelseserfaring inden for oplysnings- og uddannelsesbranchen, kampagneledelse og virksomhedsorganisation. Derudover mere end 30 års erfaring med mange og forskelligartede facetter af udviklingsarbejde i Afrika, som fattigdomsreduktion, IGA, alternative livelihood, landbrugsudvikling, Fairtrade, market studies, capacity building, evaluering og monitorering, oplysning og studierejser.

Festival- og koncertarrangør i 15 år og formands- og bestyrelsesposter i en lang række foreninger / NGOer.

Marianne Bols
Student fra Tørring Gymnasium og efterfølgende uddannet fra Beder gartnerskole (Jordbrugets Uddannelsescenter Århus) Marianne er Stifter af Bols Forstplanteskole og efterfølgende grundlægger af Fair Trees Foundation i 2008. Derudover har Marianne aktiv inden for blandt andet Zonta Danmark, næstformand i Fair Trade Danmark og siden 2015 Æres Konsul for Georgia i Danmark.

Kirsten Bech
Kirsten er uddannet lære og tale/høre og læsepædagog.

Kirsten er aktiv som bestyrelsesmedlem af Fair Trade Danmark siden 2006 og aktiv i Fair Trade Butikken Salam. Derudover har Kirsten været repræsentant for NEWS ( Network of European Workshops ) og har gennem en lang periode været bestyrelsesmedlem i WFTO.