Bestyrelsen

Uffe Ankeraa
Cand. Pæd. med special kompetencer indenfor pædagogik, psykologi og filosofi. Uffe har blandt andet arbejdet med standardisering og kvalitetssikring indenfor undervisning -s og sundhedssektoren, som konsulent for PriceWaterHouseCoopers, som organisationschef i Nykredit Data og som konsulent og strategisk rådgiver for Søfartsstyrelsen.

Uffe Ankeraa er aktiv i FTD’s bestyrelse og økonomiansvarlig for organisationen.

Morten Ledskov
Bibliotekar DB og studier på RUC, Samfundsvidenskabelig Basisuddannelse. Morten Ledskov er formand for Fair Trade Danmark og ejer af Hammershus Fairtrade. Virksomheden beskæftiger ca. 600 mennesker i Vestafrika og sælger Fair Trade produkter til 700 butikker i Europa. Morten har 20 års ledelseserfaring inden for oplysnings- og uddannelsesbranchen, kampagneledelse og virksomhedsorganisation. Derudover mere end 30 års erfaring med mange og forskelligartede facetter af udviklingsarbejde i Afrika, som fattigdomsreduktion, IGA, alternative livelihood, landbrugsudvikling, Fairtrade, market studies, capacity building, evaluering og monitorering, oplysning og studierejser.

Festival- og koncertarrangør i 15 år og formands- og bestyrelsesposter i en lang række foreninger / NGOer.

Marianne Bols
Student fra Tørring Gymnasium og efterfølgende uddannet fra Beder gartnerskole (Jordbrugets Uddannelsescenter Århus) Marianne er Stifter af Bols Forstplanteskole og efterfølgende grundlægger af Fair Trees Foundation i 2008. Derudover har Marianne aktiv inden for blandt andet Zonta Danmark, næstformand i Fair Trade Danmark og siden 2015 Æres Konsul for Georgia i Danmark.

Kirsten Bech
Kirsten er uddannet lære og tale/høre og læsepædagog.

Kirsten er aktiv som bestyrelsesmedlem af Fair Trade Danmark siden 2006 og aktiv i Fair Trade Butikken Salam. Derudover har Kirsten været repræsentant for NEWS ( Network of European Workshops ) og har gennem en lang periode været bestyrelsesmedlem i WFTO.