Bestyrelsen

Morten Ledskov

Bibliotekar DB og studier på RUC, Samfundsvidenskabelig Basisuddannelse. Morten Ledskov er formand for Fair Trade Danmark og ejer af Hammershus Fairtrade. Virksomheden beskæftiger ca. 600 mennesker i Vestafrika og sælger Fair Trade produkter til 700 butikker i Europa. Morten har 20 års ledelseserfaring inden for oplysnings- og uddannelsesbranchen, kampagneledelse og virksomhedsorganisation. Derudover mere end 30 års erfaring med mange og forskelligartede facetter af udviklingsarbejde i Afrika, som fattigdomsreduktion, IGA, alternative livelihood, landbrugsudvikling, Fairtrade, market studies, capacity building, evaluering og monitorering, oplysning og studierejser.

Festival- og koncertarrangør i 15 år og formands- og bestyrelsesposter i en lang række foreninger / NGOer.

 

Marianne Bols
Student fra Tørring Gymnasium og efterfølgende uddannet fra Beder gartnerskole (Jordbrugets Uddannelsescenter Århus) Marianne er Stifter af Bols Forstplanteskole og efterfølgende grundlægger af Fair Trees Foundation i 2008. Derudover har Marianne aktiv inden for blandt andet Zonta Danmark, næstformand i Fair Trade Danmark og siden 2015 Æres Konsul for Georgia i Danmark.

Kirsten Bech
Kirsten er uddannet lærer og tale/høre og læsepædagog.

Kirsten er aktiv som bestyrelsesmedlem af Fair Trade Danmark siden 2006 og aktiv i Fair Trade Butikken Salam. Derudover har Kirsten været repræsentant for NEWS ( Network of European Workshops ) og har gennem en lang periode været bestyrelsesmedlem i WFTO.

Thomas Glerup Betterfelt

Med baggrund i reklamebranchen kastede Thomas sig i 2007 ud i en tilværelse som designer, producent, importør og forhandler af egne håndfiltede uld-varer: uldsko, uldstøvler, uldslippers, hjemmesko i uld, filtsko og filtsutter m.m. Som bestyrelsesmedlem er Thomas aktiv siden 2017.

Anne Kurup

Anne er uddannet cand.mag. og har i 37 år undervist på Nakskov Gymnasium. Hun har i mange år ved siden af sit arbejde været aktiv i Foreningen Fair Trade Lolland. Siden 2017 er hun medlem af bestyreslen.

Michael Weyand

Gift med  Anne, blev optaget i bestyreslen 2017 for at hjælpe med som kasserer. Michael har en universitetsuddannelse i matematik og driftsøkonomi fra Zürich Universitet og har arbejdet som lærer i matematik og erhvervsøkonomi på Nakskov Gymnasium i 35 år.  Ellers er han aktiv som hovedbestyrelsesmedlem i Landsforeningen Autisme og arrangerer som næstformand i Kreds Storstrøm foredrag og netværksmøder.

Gunhild Thinggaard