Chola

 
KONTAKT
Chola
Emborgvej 81, Boes
DK - 8660 Skanderborg
Tlf: 3677 1020
Mobil: 6160 8032

Email: salg@chola.dk
www.chola.dk

 
STIL
Chola handler med eksklusivt alpaca uld fra det bolivianske højland. Vores produkter kendetegnes ved god kvalitet, fint design, rustik stil og smukke naturfarver.

PRODUKTER Chola har et fint udvalg af håndspundet strikkegarn. Smukke håndstrikkede, vævede og hæklede hue, handsker & sjaler. Forskellige hæklede & strikkede ponchoer med og uden design. Håndvævede alpaca plaider & lækre puder lavet af antikke tæpper. Derudover handler Chola med enkelt, håndstrikket babytøj i den fineste, tynde alpaca uld.

PRODUCENTER Vi handler udelukkende med lama & alpaca uld fra det bolivianske højland. Ulden bliver forarbejdet og de færdige produkter strikkes af kvindegrupper som er godkendt af Fair Trade Danmark.

KONCEPT Forretningen "CHOLA" er en hyldest til den bolivianske højlandskvinde, som ved hjælp af sine hænder forsørger familien og sikrer børnenes skolegang. Ordet "CHOLA" er kaldenavnet for de indianske kvinder, som så mange kender afbilledet med bowlerhue og store strut skørter. Adgangen til det nordiske marked sikrer dermed fortsat strikke-kvinderne en stabil indkomst. På nuværende tidspunkt inkludere vores strikkenetværk CA. 200 Kvinder, hovedsagelligt i og omkring den fattige bydel "El Alto" en forstad til Bolivias hovedstad, La Paz.