Huset ved Havet

 
KONTAKT

Bøsørevej 54, Revsøre
5874 Hesselager
Tlf. 6440 0747
Mobil 5099 2638

Email: info@husetvedhavet.dk
Hjemmeside: www.husetvedhavet.dk
Facebook: facebook.com/Huset-ved-Havet-149879605129443

 
STIL
"Huset ved Havet" handler med overraskende og stilfuldt kunst og kunsthåndværk fra det sydlige Afrika. Stilen passer til skandinavisk indretning og smag.

PRODUKT Huset ved Havet har et spændende udvalg af sandblæst genbrugsglas formet til tallerkener, skåle, vinglas, fade, vaser unikke Shona Art skulpturer og mindre stenfigurer i serpentinsten og springsten smukke kurvemøbler lavet af strå fra Malawisøen Tongakurve flettet af ilalapalmen Træfigurer &ndash malet i og i natur hånddekoreret keramik brændt ved stentøjstemperatur vævede, mohair-sjaler i charmerende farve nuancer og hånddekorerede tekstiler Svejsede Olietønde-dyr m.m.

PRODUCENTER Vi indfører varer fra Zimbabwe, Sydafrika og Malawi og ca. 90% af producenterne er Fair Trade godkendte enten af Fair Trade Dan mark eller gennem den internationale Fair Trade organisation WFTO. Engrossalget er åbent 24 timer på netshoppen, på mail eller på telefon fra 09.00-15.00 mandag &ndash fredag. Shoppen i Revsøre på Fyn er åbent hele sommeren. Udenfor sæsonen er der også åbent, se de aktuelle åbningstider på vores webshop: www.husetvedhavet.dk