RainTree

RainTree logo

KONTAKT
Stampevej 2, No
6950 Ringkøbing
Telefon: 20258208 eller 20419678

E-mail: info@raintree.dk
Hjemmeside: www.raintree.dk
Facebook: facebook.com/raintreedk

Produktionen af gaveposerne startede som et samarbejde med 3 lokale indere fra Chennai. Vi har udvekslet ideer og lært af hinanden. De har nu selv startet et lille firma og er begyndt at levere også til lokale butikker.   

KONCEPT/STIL Vi prioriterer at produkterne er solide og har en stor brugsværdi for køberne. Varerne tilbydes i glade farver, der signalerer håb og optimisme. Vi har løbende kontakt med producenterne og besøger dem mindst en gang om året.  

PRODUKTER Vi har startet en produktion af gaveposer, fremstillet af indiske aviser og kokossnor, som kan leveres med logo. Desuden importerer vi flettede tasker fremstillet af omsmeltede plastprodukter. Disse findes i forskellige mønstre, størrelser og farver.  Vi importerer også shoppingbags med lynlås og lomme og forede iPad covers. Begge dele syet af reklamebannere.  Alle varerne er håndfremstillede af meget kvalitetsbevidste medarbejdere.

PRODUCENTER Vores gaveposer af indiske aviser fremstilles fortrinsvis af kvinder uden uddannelse. Produktionen foregår i hjemmet, og de fremstiller det antal, de har tid og overskud til. På denne måde kan de bidrage til deres familiers økonomi og samtidig passe hus og børn. Vi donerer et beløb for hver solgt pose til et nøje udvalgt uddannelsessted, hvorfor poserne sælges under sloganet ”En pose fuld af håb”.

Vores tasker fremstilles i et af Chennais slumkvarterer, hvor socialarbejdere oplærer udsatte kvinder i et håndværk og markedsfører deres produkter, så de bliver i stand til at forsørge sig selv.