LoveLou Jewellery

Kontakt:
LoveLou Jewellery
Hornemansgade 38 2th
2100 København Ø
Tlf.: 31602470

E-mail: loveloujewellery@gmail.com
Hjemmeside: www.lovelou.dk
Facebook: facebook.com/loveloujewellery

LoveLou Jewellery fremstiller dansk designet smykker i samarbejde med et familie kooperativ i højlandet af Guatemala. Alle smykkerne er håndlavet af kvinder og udført i høj håndværksmæssig kvalitet. LoveLou Jewellery arbejder for at fremme de indfødte kvinders arbejdsforhold og sikre dem bedre livsbetingelser.

LoveLou producerer armbånd i flere forskellige styles som enten kan bæres enkeltvis eller sættes sammen i spændende og individuelle kombinationer. Armbåndene er både casual, men også i høj grad fashionable og unikke i deres enkle udtryk ogdesign. Alle armbånd er håndsyet eller håndknyttet. LoveLou’s armbånd designes primært med materialer, som kan opdrives lokalt i producentlandet.Til de mere eksklusive designs benyttes der hovedsagligt Miyuki og Matsuni glasperler, tjekkiske glas- og krystal perler. Hvert år udarbejdes der kollektioner til både mænd og kvinder i alle aldre.

LoveLou’s armbånd er produceret af Tz’utujil Maya kvinder uden uddanelse. Disse kvindershåndværksmæssige kunnen er eminent og de håndlavede smykker bliver produceret i hjemmet,hvor kvinderne samtidig holder hus og passer deres børn. Ved at give denne gruppe kvinder enindtægtskilde, øges familiens økonomiske fundament og børnenes muligheder for at gå i skole og uddanne sig.

LoveLou er i Guatemala mellem to og fire måneder hvert år hvor produktionen finder sted. Her veder der mulighed for at følge familiens hverdag samt opnå indsigt i de udfordringer som den lokalebefolkning støder på. At få indsigt i en anden kultur er med til at fremme forståelsen og skaber endyb respekt for hvad fairtrade betyder for vores producentgruppe, for hvem et bæredygtigtøkonomisk fundament, er livsvigtig.

Læs også historien bag LoveLou Jewellery